Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Ziyaretimiz
1 Aralık 2021 | 22:18

Merkez Müdürümüz Prof. Dr. Ercan ALTINIŞIK, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Prof. Dr. Erdal IRMAK’ı ziyaret etti. Ölçme ve Değerlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcımız ve aynı zamanda Yüksekokul öğretim elemanı Doç. Dr. Alper CALAM ile Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Ebru KONDOLOT SOLAK'ın da hazır bulunduğu ziyarette, Yüksekokul ile Ölçme ve Değerlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi arasında yapılabilecek işbirliği imkânları ve birlikte yürütülebilecek ortak çalışmalar ele alındı. Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Erdal Irmak, nazik ziyaretleri için Prof. Dr. Ercan Altınışık’a teşekkür etti. Merkezimiz olarak Teknik Bilimler MYO yönetimine misafirperverlikleri için müteşekkiriz.